When it is dark enough, you can see the stars.

Monday, October 8, 2012

Kao Prettia Bubble Hair Color : Royal Brown


花王 プリティア泡カラー a.k.a Kao Prettia Bubble Hair Color adalah salah satu hair color favorit yang banyak direview beauty blogger. 
5 warna Top Ranking di Jepang sampai bulan Agustus 2012 yaitu: 
1. Marshmallow Brown
2. Royal Brown
3. Milktea Brown
4. Dark Chocolate
5. Jewel Peach
Keempat warna pertama merupakan kategori Brown Tone. 
Sepertinya di Jepang warna pewarna rambut yang paling banyak adalah brown yah... 
Mungkin disana sekarang trend nya lebih ke warna-warna natural.

2 bulan lalu aku warnain pakai Prettia Bubble Hair Color : Royal Brown.
Sebelumnya warna rambutku adalah Beautylabo Whip Whip : Milky Beige kira-kira sebulan sebelumnya, 
re-color soalnya kurang suka ma hasilnya si Milky Beige ini  ^,^;
Jadi kira2 rambut awalku light brown sebelum diwarnain Prettia Bubble Hair Color : Royal Brown.
Result : (daylight)
(click for bigger pic)

Di luar dugaan warnanya keluar banget yah, bahkan lebih terang daripada gambar model yang di packaging depan. 
Sayang sekali waktu aplikasi Royal Brown ini pas lagi maen ke tempat teman waktu liburan ke Jepang Agustus lalu, jadinya ga sempat ambil foto before & packaging nya huahua...
Aku belinya di Valor Drug alias V・Drug. salah satu nama drugstore yang ada di jepang.

Rating : ♥ ♥ ♥

Anyway waktu lagi hunt nemu bleach-nya Palty. 
Wah ternyata ada shade berbagai macam yah :D kirain cuman buat bikin blonde doang biar warna hair colornya bisa masuk dan sesuai gambarnya.
Dari kiri ke kanan:
- Mecha Flash Bleach (golden blonde)
- Hard Bleach (red blonde)
- Treatment Bleach (natural bbrown)
- Nemoto Naoshi (untuk mewarnai rambut baru yang tumbuh)
Entah masing-masing ada perbedaan komposisinya tidak (asumsi dari mana yg ke-3 treatment bleach ^^; )
Ataukah cuma shadenya tingkat brightness yang berbeda...

7 comments:

  1. Hello!
    After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
    "International Directory Blogspot" It's 159 Countries and 5920 Websites !
    Missing yours join us
    If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
    It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
    So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
    I think this community could also interest you.
    We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
    Thank you for your understanding.
    Please follow our blog, it will be very appreciate.
    I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
    After your approval to join us, you will receive your badge
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
    Regards
    Chris
    I follow your blog, I hope it will please you
    To find out more about us, click on the link below:
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hello there pretty! :)
    I am having my first giveaway. :) You might win awesome COSMETIC ORGANIZERS! ^_^
    I am hoping for your participation. ^_^
    Here is the link: http://thepiinkrouge.blogspot.com/2012/11/novemberrific-giveaway.html
    Thank you so much! God Bless :)
    Follow my blog. Will SURELY followed you back!<3 :)

    Much Love!
    -Jan
    http://thepiinkrouge.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Omg you’re so cute!!
    Much love,
    Wengie
    http://www.wengie.com

    ReplyDelete
  4. 。シャネル識別またはシンボル本当にする必要がありますがストラップに刻まれたコンポーネント。常に楽しみに保存これら委託小売業者。シャネル財布は製造に利用、だけでなく展示.
    袋の場合推進で、低価格コスト、または方法下小売り業は、それが最もおそらく、偽。

    Also visit my web blog: http://www.shanerubagjp.com

    ReplyDelete
  5. しかし、ほとんどの人々 の最終的な称賛 成果。 サンダルの トレーニング コース です 製造 シープスキンのと 来る で
    製品、黒と茶色。ちょうど約 各個人 女性 期待
    他の個人 彼女に会いに 非常に最高。
    まだ 主要な 変更 撮影している 配置 まで 今。

    Feel free to surf to my site ... コーチ

    ReplyDelete
  6. 1964 年、メトロポリスだろう、プロバイダーその alaskische 探検隊の。その理由について異なる文字を選択できます多数色相。

    Feel free to surf to my homepage ... デュベティカ

    ReplyDelete