When it is dark enough, you can see the stars.

Thursday, May 9, 2013

Les Merveilleuses Ladurée Face Color Rose : 01

Finally, got this prettiest beauty stuff ever in my life!!
Les Merveilleuses Ladurée Face Color Rose in shade 01 | フェイス カラー ローズ ラデュレ | レ・メルヴェイユーズ ラデュレ.

Unboxed :

Harga Face Color Rose refill di counter adalah ¥7,350 dan pot ¥3,150.
Cheek Brush ¥6,000. Semuanya dijual terpisah. *facepalm*
Kelamaan nongkrong di counternya bisa bikin cepet keriput dompetku... lol!
Now, you can tell how beautiful is it... 。:+(^ω^∩)+:。
Bentuknya bener-bener seperti rose petals.
Sepertinya terbuat dari kertas tipis yang gak gampang sobek, dan dilapisi dengan blush powder.

Face color rose ini ada 3 pilihan warna, yaitu :
01 adalah reddish peach shade, 02 rosy pink, 03 .....ngg aku gak sempat colek-colek soalnya not so tempting at that time :D eh sekarang malah jadi penasaran seperti apa sih warnanya?
Kalo yang 01 & 02 seperti kelopak mawar segar, si 03 ini seperti versi keringnya hahahaa...

How to use it :
It's time to swatches~~ Tadaa!
Sorry I'm not good in making swatches.
I did my best to photograph the color as possible as the same with how the real color looks.
It's sheer like other japanese brands blushes, say it like Jill Stuart or Anna Sui.
For makeup newbie like me, looove sheer blushes because it never require more skill to light handed apply the blush. And of course it will not make your face makeup looks overdone if you like light and natural looks.

Swatches on hand :

Swatches on cheek :

Rating : ♥ ♥ ♥

1 comment:

  1. Where did you get this? This is insanely pretty! ^^

    ReplyDelete